POGOJI POSLOVANJA

Vse cene so označene v valuti EUR in vsebujejo DDV.
Cena z 22% ddv je cena, ki je plačate za nakupu klime brez montaže.  
Cena z montažo v stanovanjski objekt se obračuna z znižano davčno stopnjo 9,5%
Cena z montažo v poslovni ali nestanovanjski objekt se obračuna z  davčno stopnjo 22% ( DDV )
Cena z montažo v poslovni objekt za pravno osebo ali podjetje zavezanca za DDV se obračuna brez DDV-ja z opombo "DDV ni obračunan v skladu s 76. A členom ZDDV.  DDV je dolžan obračunati in plačati prejemnik storitve".

Načini plačila

Obstaja več načinov plačil:

1. Plačilo po povzetju
 Plačilo po povzetju ne velja za nakup klimatske naprave. Klimatske naprave pošljemo po prejemu plačila na podlagi izdanega predračuna.

2. Plačilo po predračunu (avans)
V primeru, da se odločite za predplačilo, lahko to izvedete s plačilnim nalogom na pošti, banki ali v gotovini na našem naslovu. 

3. Plačilo preko spletnih bank (vse bolj moderno)
Plačilo izvedete preko ene od spletnih bank Klik NLB, SKB.NET, Bank@Net, Abanet, Link, HYPOnet, i-Net Banka, Probanka… Pri tem za sklic uporabite datum plačila (kot na primer 05042013) ali številko naročila. Navedeni znesek na vašem naročilu nakažete na transakcijski račun: KlimaT.E.A.M., d.o.o., TRR.: SI56 0510 0801 3812 404 odprt pri Abanka d.d.

4. Plačilo z vsemi bančnimi karticami BA
Plačevanje s karticami omogočamo na kraju samem z mobilnim POS terminalom.
Sprejemamo naslednje kartice: American Express, Diners, Visa, EuroCard, Maestro, MasterCard, Activa, Karanta.
Omogočamo Vam obročno plačevanje na 3,6,12,24 obrokov z karticami Obročna Visa, American Express in Diners.

Prav tako vam omogočamo obročni nakup z najemom hitrega 1,2,3 kredita na 36 obrokov.


Cene klim objavljene na spletu veljajo za plačilo z gotovino ali pri plačilu po predračunu na transakcijski račun: KlimaT.E.A.M., d.o.o., TRR.: SI56 0510 0801 3812 404 odprt pri Abanka d.d.

 

Rok veljavnosti ponudbe

Rok veljavnosti ponudbe je naveden na sami ponudbi, ki jo stranka dobi po pošti, e-pošti, faksu

Garancija

Vsak izdelek ima v opisu naveden podatek o garancijski dobi.
Vsi artikli imajo garancijo uvoznika oz.proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja navedenega na garancijskem listu. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen k vsakemu izdelku.

Garancijo je možno uveljavljati s potrjenim garancijskim listom (v primeru, da garancijski list ni pravilno izpolnjen oz. nima navedenega datuma nakupa bo garancija upoštevana ob predložitvi računa). Garancija za vse klime je 24 mesecev razen za izdelke pri katerih je drugače navedeno. Garancija praviloma ne velja za potrošni material kot so baterije.

Vse tovarniške pomanjkljivosti in okvare, ki nastanejo v garancijskem roku bodo v pooblaščenih servisih odpravljene brezplačno. Za izdelke izven garancije je servis zagotovljen za obdobje 4 let, če z zakonom ni drugače določeno.
Garancija ne velja v naslednjih primerih :
- pri nastanku okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (napetostni sunek, strela...)
- pri nastanku okvar zaradi posega osebe, ki ni pooblašcena za popravilo artikla
- pri nastanku okvar nastalih zaradi uporabe drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu
- pri nastanku okvar pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka
- pri nastanku okvar ali poškodb na izdelku zaradi neupoštevanja navodil o ravnanju z izdelkom

Podjetje Klima T.E.A.M., d.o.o., je vpisano v evidenco pri ARSO pod zap. Št. 497 kot podjetje, pooblaščeno za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje in klimatizacijo in toplotnih črpalk, v skladu s 37. členom Uredbe o uporabi ozonu škodljivih snovi in toplogrednih plinov (Ur.RS 41/10).